Myanmarin naisen ruumis löydettiin kelluvasta Taon saarelta Surat Thanista

Surat Thani -

Myanmarin naisen ruumis löydettiin kellumasta Taon (kilpikonna) saaren läheltä Surat Thanista.

Thaimaan kuninkaallinen laivasto raportoi, että tuntematon paikallinen kalastaja ilmoitti heille, että naisen ruumis löydettiin kellumasta noin 12 meripeninkulman päässä Taon saarelta. Ruumiin läheltä kalastajat löysivät noin 20 gallonan tynnyreitä kellumassa merestä.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston pelastusryhmä meni alueelle hakemaan ruumista, ja poliisit tunnistivat ruumiin myöhemmin neiti AYE PA PA KHAINGiksi, 39, Myanmarin kansalainen.

Virkamiehet saivat myöhemmin selville, että hän työskenteli rahtiveneessä viiden muun miehistön jäsenen kanssa. Vene lähti Chumphonista 18. helmikuutath. Veneen miehistön jäsenet kertoivat asianomaisille upseereille, että rahtivene kaatui voimakkaiden aaltojen osuessa.

Viisi muuta miehistön jäsentä selvisi hengissä ja vain neiti Khaing puuttui.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.