Koh Samui tavoittelee lääketieteellistä matkailua uuden sairaalan avulla

KUVA: Naewna

Surat Thani -

Thaimaan trooppinen lomasaari Koh Samui edistää lääketieteellistä matkailua uudella viidennellä sairaalallaan. Uuden terveyskeskuksen odotetaan lisäävän matkailijoiden luottamusta ja hyödyttävän Samuin naapurisaarta Koh Pha Ngan ja Koh Tao.

Mr. Wichawut Jinto, Surat Thanin maakunnan kuvernööri, johti ylpeänä Wattanapat Samuin sairaalan virallista avajaisseremoniaa lauantaina 18. helmikuuta.

Laitos on Koh Samuin viides lääkintälaitos, jossa on 380 vuodepaikkaa, useita erikoistuneita henkilöitä ja huippuluokan laitteita. Sairaala ottaa vastaan ​​potilaita Koh Samuilta sekä sen läheisiltä saarilta Koh Pha Nganilta ja Koh Taolta.

Kuvernööri Wichawut totesi, että uusi viides sairaala rakentaa luottamusta ja houkuttelee lisää ulkomaisia ​​turisteja Koh Samuille. Tämä on linjassa Surat Thanin maakunnan matkailupolitiikan kanssa, jonka mukaan saari muutetaan "hyvinvointikohteeksi", Wichawut totesi.

"Koh Samui ei tarjoa vain laadukkaita matkailuelämyksiä ja kauniita luontokohteita, vaan se korostaa myös hyvinvointi- ja terveystoimintaa", kuvernööri totesi.

Viime vuonna Koh Samuille, Koh Pha Nganille ja Koh Taolle saapuvien määrä elpyi voimakkaasti ja kolminkertaistui pandemiakauteen verrattuna, Wichawut sanoi.. Kolme saarta odottavat näkevänsä tänä vuonna kolminkertaisen määrän viime vuoteen verrattuna, hän lisäsi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.