Rassada Music Festival 2023 on käynnissä

Rassada -

Rassada Music Festival 2023 järjestetään huomiseen (19.) astith).

Edellinen tarinamme:

Rassadan kunta kertoi Phuket Expressille, että festivaali järjestetään 17. helmikuuta alkaenth helmikuuhun 19th, 2023 klo 5–00 Sirey Beachillä Rassadassa, Mueang Phuketissa.

Nyt päivitykseen:

Festivaali avattiin eilen illalla (17. helmikuutath) ja sitä johti Phuketin varakuvernööri Amnuay Pinsuwan.

Varakuvernööri Amnuay kertoi The Phuket Expressille: "Festivaalin tarkoituksena on edistää Koh Sireyn paikallista matkailua ja antaa turisteille enemmän tietoa alueesta sekä lisätä hotellien ja ravintoloiden matkailua."

”Festivaaleilla on monia paikallisia ja kansainvälisiä ruokakojuja. Festivaalilla esitellään paikallisia esityksiä Koh Sireyn paikallisilta tai "thaimailaisilta" ja ilmaisia ​​konsertteja kuuluisilta thaimaalaisilta rock-yhtyeiltä", varakuvernööri Amnuay lisäsi.

"Helmikuun 17th se oli Luster-musiikkibändi ja Sek Loso. Tänään (18th) on Rock & Ride, Gai Galamang ja pyöräilijäystävät ja huomenna (19. helmikuuta)th) on Nawee-musiikkiyhtye, Hin Lek Fai. Tule ja liity festivaaleille, varakuvernööri Amnuay sanoi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.