Surat Thanin matkailu saavuttaa suurimman kasvun Thaimaassa

Surat Thani -

Surat Thanin matkailu, joka sisältää Samuin, Phanganin ja Taon (kilpikonnasaaret), on saavuttanut maan suurimman kasvun, ja matkailutulot ovat kasvaneet 900 prosenttia turistien 600 prosentin kasvusta vuositasolla.

Surat Thanin kuvernööri Witchawut Jintoe kertoi Phuket Expressille, että matkailu- ja urheiluministeriön mukaan Surat Thanin tulot matkailusta olivat viime vuonna 27.66 miljardia bahtia. Määrä on kasvanut 912.04 prosenttia vuodesta 2021. Kävijöitä oli viime vuonna 3,690,642 666 2021, mikä oli XNUMX prosenttia enemmän kuin vuonna XNUMX.

"Nämä luvut ovat osoittaneet, että Surat Thanin maakunnan matkailutulojen kasvu on Thaimaan suurin", Witchawut lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.