Suuri loukkaantunut merikilpikonna pelastettu Samuin saarella

Samuin saari, Surat Thani-

Valtava, loukkaantunut merikilpikonna pelastettiin sen jälkeen, kun se oli huuhtoutunut rannalle Samuin saarella.

Koh Samuin kunta kertoi Phuket Expressille, että paikalliset asukkaat löysivät loukkaantuneen merikilpikonnan Ao Phang Gar Beachiltä Taling Ngamin osa-alueella. Samuin piiripäällikkö Mr. Chayaphon Intarasupa meni rannalle tarkastamaan alueen.

He löysivät merikilpikonnan, joka oli 77 senttimetriä leveä, 80 senttimetriä pitkä ja painoi 70 kiloa. Kilpikonnasta ei löytynyt mikrosirukoodia. Sen kuoresta löydettiin vakava haava.

Kilpikonna vietiin meri- ja rannikkoresurssikeskukseen Thaimaan lahden keskiosassa Chumphonissa hoidettavaksi, ja se päästetään takaisin mereen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.