Virus Bangla-tietaistelu ulkomaisten moottoripyöräilijöiden ja paikallisten thaimaalaisten välillä Phuketissa kiinnitti poliisin huomion

VIDEO: Daynis Skorsez

Patong -

Joukkoa ulkomaisia ​​moottoripyöräilijöitä varoitettiin julkisesta häiriöstä ennen kuin tappelu paikallisten kanssa puhkesi Bangla Roadilla Patongissa.

Viraalinen videoleike ihmisistä taistelevista Bangla Roadilla levisi sosiaalisessa mediassa viime yönä (15. helmikuuta)th). TPN-media on päättänyt olla esittämättä leikettä materiaalin vuoksi, joka saattaa häiritä herkkiä katsojia.

Phuketin provinssin poliisin komentaja kenraalimajuri Sermpan Sirikong kertoi Phuket Expressille, että tapahtumassa oli mukana monia ulkomaisia ​​moottoripyöräilijöitä, jotka aiheuttivat yleistä levottomuutta Bangla Roadin päässä. Paikalliset ja poliisi yrittivät varoittaa heitä lopettamaan ja lopettamaan, mutta he eivät kuunnelleet.

Ulkomaisten moottoripyöräilijöiden väitettiin työntäneen ensin paikallisia thaimaalaisia, ennen kuin paikalliset suuttuivat ja taistelut alkoivat. Patongin poliisi saapui ja pysäytti lopulta molemmat osapuolet, vaikka suurin osa läsnäolijoista pakeni. Paikalliset kertoivat thaimaalaiselle lehdistölle, että moottoripyöräilijät olivat ranskalaisia.

Patongin poliisi jatkaa tutkintaa.

Saatat pitää näistä:

XNUMX ulkomaalaista kuljettajaa on pidätetty Patongissa, koska heillä ei ole ajokorttia.

Ranskan Phuketin konsulaatin päällikkö tapasi Patongin poliisin sen jälkeen, kun 20 ranskalaista moottoripyöräilijää pidätettiin.

Ranskalaista moottoripyöräilijää syytetään törmäyksestä, kun thaimaalainen jalankulkija sai vakavia vammoja Patongissa.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.