PÄIVITYS: Poliisi vahvistaa, että Patongista hirtettynä löydetty thaimaalainen nainen ei ole murha, kanadalainen mies pidätettynä ei todennäköisesti ole osallisena

Patong, Phuket -

Apulaiskansallinen poliisipäällikkö Surachate "Big Joke" Hakparn on vahvistanut, että Patongista hirtettynä löydetty thaimaalainen nainen ei ollut murhan uhri ja hänen kanadalainen poikaystävänsä, joka oli pidätetty lentokentällä yrittäessään lähteä Thaimaasta, ei todennäköisesti ollut osallisena.

Edellinen tarinamme:

Kanadalaista miestä, joka oli lähtemässä Thaimaan kuningaskunnasta, kuulustetaan sen jälkeen, kun hänen thaimaalainen tyttöystävänsä löydettiin hirtettynä Patongista. Hänen perheensä ei usko, että se oli itsemurha.

Nyt päivitykseen:

Apulaiskansallinen poliisipäällikkö Surachate "Big Joke" Hakparn kertoi asiaan liittyville thaimaalaisille lehdistölle: "Phuketin oikeuslääketieteen poliisin ja Patongin poliisin suorittaman täydellisen paikantutkimuksen perusteella todisteet osoittavat, että Wanwisan kuolemaan ei liittynyt murhaa."

"LINE-chat osoitti, että neiti Wanwisa ja hänen kanadalainen poikaystävänsä olivat riidelleet aiemmin kateudesta, mutta uskomme, että tämä ei johtanut murhaan. Patongin poliisi on selventänyt tätä hänen veljelleen. Odotamme kuitenkin edelleen ruumiinavausta löytääksemme tarkan kuolinsyyn, Big Joke lisäsi.

Hänen veljensä, herra Kreangsak Riwklang kertoi Phuket Expressille, että jos lopulliset ruumiinavaustulokset osoittavat, että Wanwisa päätti elämänsä itse, heidän perheensä on myönnettävä, ettei kanadalainen poikaystävä ollut mukana, ja hän vapautetaan kaikista syytöksistä ja selvä. lähtemään Thaimaasta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.