Kaksikymmentäkaksi krokotiilia takavarikoitiin talosta Thalangissa, Phuketissa

Thalang –

XNUMX makean veden krokotiilin poikasta takavarikoitiin talosta Thalangissa.

Tänä iltapäivänä (16th) Phuket Fisheriesin ja Thalangin piiritoimiston virkamiehet tarkastivat talon asuinalueella Sri Soonthornissa. He olivat saaneet nimettömän valituksen, että krokotiilivauvoja myytiin verkkosovellusten kautta ja toimitettiin eri puolille maata.

Phuket Fisheriesin viranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että talon omistaja, joka tunnetaan vain Mr. Teeradetina, 35, esitti itsensä viranomaisille. Kaksikymmentäkaksi makean veden krokotiilin poikasta löydettiin talon sementtialtaalta. Kaikki krokotiilit takavarikoitiin.

Teeradet kertoi viranomaisille, että hänellä oli aiemmin laillinen lupa pitää hallussaan ja myydä krokotiileja, mutta lupa oli vanhentunut 9. syyskuutath viime vuoden aikana.

Phuket Fisheriesin virkamies kertoi Phuket Expressille, että Teeradetia syytetään suojeltujen eläinten laittomasta hallussapidosta. Hänet vietiin Thalangin poliisiasemalle.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.