Sarasin Bridge Festival edistää Phang Ngan ja Phuketin matkailua

Phang Nga -

Sarasin Bridge Festival järjestetään perjantaista (17. helmikuuta).th) sunnuntaihin (19. helmikuuta).th) matkailun edistämiseksi Phang Ngassa ja Phuketissa Phuketin pohjoispuolella.

Thaimaan Phang Nga Tourism Authorityn (Phang Nga TAT) johtaja Uthit Limsakun kertoi The Phuket Expressille: "Sarasin Bridge oli ensimmäinen silta, joka yhdisti Phuketin saaren ja Phang Ngan mantereen. Tänä vuonna on "Visit Thailand Year" -matkailukampanja, jonka strategiana on yhdistää Phang Nga ja Phuket "City to City".

”Kampanjan tavoitteena on toivottaa sekä thaimaalaiset että ulkomaiset matkailijat tervetulleiksi tapahtumamarkkinoinnin kautta. Sillalle rakennetaan 30 metriä pitkä valotunneli valtavilla ilmapalloilla. Phang Nga TAT odottaa ainakin 30,000 XNUMX kävijää Phang Ngasta ja Phuketista festivaaleille”, Uthit lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.