Phuket Smart Bus julkaisi uuden aikataulun

Phuket -

Phuket Smart Bus julkaisi uuden aikataulun eilisestä (14. helmikuuta) alkaen Phuketin kansainväliseltä lentokentältä Phuketin pohjoispuolella Rawaille, Phuketin eteläpuolella.

Phuket Smart Bus kertoo, että yhtiö tarjoaa 17 matkaa päivässä Phuketin kansainväliseltä lentokentältä Patongille Rawaille ja 17 edestakaista lentoa, mikä on yhteensä 34 kierrosta päivässä.

Palvelu palvelee joka päivä klo 6-20. Smart Bus -palvelu kulkee tunnin välein (ruuhka-aikoina 0 minuutin välein). Matkan hinta on 10 bahtia. Palvelu tarjoaa myös 30 päivän, 100 päivän ja 1 päivän lipun matkustajille, jotka haluavat jatkaa palvelun käyttöä.

Yhtiö käy keskusteluja Phuketin maaliikenneviraston kanssa yrittääkseen lisätä reittien määrää. Lisätietoja on osoitteessa www.phuketsmartbus.com

"

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.