Phuket järjestää hyväntekeväisyyskonsertin Turkin ja Syyrian maanjäristyksen uhreille

Phuket -

Living in Harmony Phuketissa järjestetään hyväntekeväisyyskonsertti Turkin ja Syyrian maanjäristysten uhreille.

Phuket Tourism Association on ilmoittanut järjestävänsä hyväntekeväisyyskonsertin Turkin ja Syyrian maanjäristyksen uhrien auttamiseen.

Hyväntekeväisyyskonsertti järjestetään sunnuntaina 19. helmikuuta 2023 klo 8-00 Queen Sirikit Parkissa, joka tunnetaan paikallisesti nimellä Dragon Park Thalang Roadilla Phuketin vanhassakaupungissa. Mukana on kaksi musiikkiyhtyettä, Amsterdam Biggles Big Band ja Phuket Lookthung.

Konsertti on samana päivänä kuin Lard Yai Sunday Walking Street Market Thalang Roadilla.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.