Thaimaalainen mies tapasi vihdoin nettityttöystävän 1200 kilometrin vaelluksen jälkeen ehdottaakseen, että hän sanoi kyllä!

KUVA: Khaosod English

Kansallinen -

Päättäväinen thaimaalainen tapasi vihdoin elämänsä rakkauden henkilökohtaisesti käveltyään haastavan 1200 kilometrin matkan. Mies kosi ystävänpäivänä helmikuun 14. päivänä TikTokissa tapaamaansa tyttöystävää ja tämän vastaus oli Kyllä!

Ensin edellinen tarinamme:

Thaimaalainen mies on raskaalla tehtävällä todistaakseen todellisen rakkautensa naiselle, jonka hän tapasi verkossa. Kotikaupungistaan ​​Nakhon Nayokin maakunnasta lähtevä mies kulkee kävellen haastavan 1200 km matkan päästäkseen elämänsä rakkauteen Satunin maakunnassa Thaimaan romanttisimpana päivänä, ystävänpäivänä.

Nyt päivitykseemme:

Suthep “Maew” Lomjit, 52-vuotias thaimaalainen, vaelsi 1,200 XNUMX kilometrin matkan kotikaupungistaan ​​Nakhon Nayokin maakunnassa Keski-Thaimaassa viimeisen kuukauden aikana tavatakseen tyttöystävänsä, jonka hän tapasi ensimmäisen kerran verkossa Etelä-Thaimaan Satunin maakunta.

 

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.