Thaimaa ylläpitää "täysin uudelleen avaamista" -sääntöjä

LEHDISTÖTIEDOTE:

Ainoastaan ​​vierailijoilla, jotka tulevat tai matkustavat maista, jotka vaativat RT-PCR-testin, on oltava sairausvakuutus, joka kattaa COVID-19:n hoidon Thaimaassa.

Bangkok – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) haluaa selventää, että Thaimaa toivottaa edelleen kaikki kansainväliset turistit tervetulleiksi 1 käyttöönotetun täysin uudelleen matkailuun -politiikan mukaisesti.

Thaimaan varapääministeri ja kansanterveysministeri HE Anutin Charnvirakul sanoi "Thaimaahan saapuvilta kansainvälisiltä matkustajilta ei vaadita todisteita rokotuksesta."

Lisäksi ulkomaisten matkailijoiden ei tarvitse esittää ATK- tai RT-PCR-testin tuloksia.

Osana matkailun täydellistä avaamista Thaimaa tarjoaa vierailijoille myös pidemmän oleskelun. Voimassa 31. maaliskuuta 2023 asti oleskeluaikaa pidennetään 45 päivään (30 päivästä) viisumivapauteen oikeutetuista maista/alueilta tulevien turistien osalta ja 30 päivään (15 päivästä) viisumivapauteen oikeutettujen turistien osalta. (VOA).

Vaikka Thaimaa toivottaa kaikki vierailijat tervetulleiksi, vierailijalähteiden markkinat voivat vaatia saapuvilta vierailijoilta, mukaan lukien heidän omat kansalaisensa, jotka palaavat kotiin, saamaan negatiivisen PCR-tuloksen.

Siten Thaimaa pyrkii noudattamaan näiden maiden sääntöjä – muun muassa Kiina. Siksi matkustajilla, jotka tulevat maasta, jossa on vaatimuksia RT-PCR-testille, on oltava sairausvakuutus, joka kattaa COVID-19:n hoidon Thaimaassa.

"Visit Thailand Year 2023: Amazing New Chapters" -kampanjan avulla matkailijat ympäri maailmaa kutsutaan kokemaan valtakunnan lukemattomia upeita olemassa olevia ja uusia matkailuelämyksiä, -tuotteita ja -palveluita.

Kansanterveystoimenpiteet Thaimaahan saapuville ulkomaisille matkustajille

  1. Todistetta rokotuksesta EI enää vaadita.
  2. Listatuista maista tulevilla matkustajilla tulee olla negatiiviset RT-PCR-testitulokset ennen lähtöä Thaimaasta, ja heillä tulee olla sairausvakuutus, joka kattaa vähintään US$10,000 19 COVID-7-hoitoa varten, joka kattaa Thaimaassa oleskelun keston sekä XNUMX lisäpäivää.
    • Liiketoimintajärjestelyjä tekevillä henkilöillä, mukaan lukien lentomiehistö ja opiskelijat, voi olla virallinen kirje isännöitsijältä tai muu vakuutus tällaisen tarpeen kattamiseksi.
    • Karanteenivastaava tarkistaa satunnaisesti listatuista maista tulevien matkustajien vakuutukset. Jos matkustajalla ei ole vakuutustodistusta, matkustajan on ostettava sairausvakuutus ennen maahanmuuttoa.
  3. Thaimaan passin haltijat ja kauttakulku-/vaihtomatkustajat on vapautettu sairausvakuutustarkastuksista.
  4. Lentoyhtiöiden on noudatettava asiaan liittyviä määräyksiä ja noudatettava tarvittaessa ohjeita, kuten pyydettävä matkustajia käyttämään maskia aina paitsi ruokailun aikana tai hätätilanteissa.
  5. Kaikkia matkustajia, joilla on COVID-19-oireita saapuessaan, suositellaan suorittamaan COVID-19-testi saapuessaan.

Matkustajat voivat ottaa yhteyttä Department of Disease Control (DDC) Hotline-numeroon 1442 tai käydä https://ddc.moph.go.th/index.php lisätietoja.

Ilmoitus lentotehtäville (NOTAM)

Thaimaan siviili-ilmailuviranomainen (CAAT) NOTAM hahmotteli Thaimaahan lentäviä lentoyhtiöitä koskevia neuvoja sairausvakuutuksista sekä muita terveyteen liittyviä suosituksia.

NOTAM on luonteeltaan neuvoa-antava, eikä se ole pakollinen lentoyhtiöille. CAAT ja asianomaiset matkaviranomaiset on tarkoittanut sen helpottamaan maahantuloa ja tukemaan parasta mahdollista vierailijakokemusta. Lentoyhtiöt voivat toimia oman harkintansa mukaan Thaimaahan tulevien matkustajiensa suhteen.

DDC- ja CAAT-ilmoitusten alkamis- ja päättymispäivät

DDC:n kansanterveystoimenpiteet Thaimaahan saapuville ulkomaisille matkustajille ja CAAT:n ilmoitus lentotehtävistä ovat voimassa 10 alkaen toistaiseksi. MoPH:n mukaan kun kyseiset maat poistavat RT-PCR:n vaatimuksen ennen maahantuloa, sairausvakuutusta ei vaadita automaattisesti.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.