TAT sanoo "miljoona kiitos" intiaaneille

LEHDISTÖTIEDOTE:

Ennen SATTE 2023 -tapahtumaa New Delhissä on tarkoitus kiittää intialaisia ​​matkailualan kumppaneita Thaimaan mainostamisesta suosituimpana kohteena intialaisten keskuudessa, joista lähes miljoona on käynyt vuonna 1.

Bangkok, 9. helmikuuta 2023 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) on isännöinyt "A Million Thanks: Amazing Thailand Night Reception" -tapahtuman New Delhissä kiittääkseen Intian matkailualaa Thaimaan mainostamisesta suosituimpana matkailukohteena. Tapahtuma järjestettiin ennen SATTE 2023 -tapahtumaa, johon TAT on tuonut vahvan thaimaalaisen delegaation osallistumaan jo 14. kerran.

TAT:n kuvernööri Yuthasak Supasorn sanoi: "Intia on ja on aina ollut Thaimaan merkittävä ja ensisijainen matkailumarkkina. Haluamme ilmaista vilpittömät kiitoksemme kaikille Intiassa toimiville yhteistyökumppaneillemme, jotka ovat auttaneet vahvistamaan positiivista mielikuvaa Thaimaasta intialaisten matkailijoiden suosimana kohteena.

Vuonna 2022 Thaimaassa vieraili yli 11 miljoonaa ulkomaalaista vierasta. Näistä lähes miljoona oli Intiasta, mikä tekee siitä Thaimaan toiseksi suurimman turistimarkkinoiden lähteen – Malesian jälkeen – ja suurimman lentomatkailijaryhmän. Vuonna 1 Thaimaassa odotetaan noin 2023 miljoonaa intialaista turistia.

Intialaiset turistit viipyivät Thaimaassa keskimäärin 7.23 yötä, ja matkakulut olivat keskimäärin 35,240 XNUMX bahtia henkilöä kohti.

Intialaiset turistit ovat oikeutettuja Visa on Arrival (VOA) -lupaan, ja he voivat nauttia Thaimaassa pidennetystä 30 päivän oleskelusta (15 päivästä 31 päivää) 2023. maaliskuuta XNUMX asti.

Vastaanotossa intialaiset matkailualan ammattilaiset ja median edustajat saivat myös tietoa Thaimaan matkailutuotteista ja kokemuksista. "Amazing Thailand Destination Presentation" -istunnon esitteli Tanes Petsuwan, TAT:n kansainvälisen markkinoinnin Aasian ja Etelä-Tyynenmeren apulaiskuvernööri.#

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.