Phuketin tila-auton kuljettajan ajokortti jäädytetty 90 päiväksi matkapuhelimella pelaamisen jälkeen – VIDEO

Phuket -

Tila-auton kuljettajan ajokortti on jäädytetty 90 päiväksi ja hänelle määrättiin 2,000 XNUMX bahtin sakko, kun hänet löydettiin pelaavan pelejä matkapuhelimella ajaessaan matkustajien kanssa.

Videoleike tila-auton kuljettajasta, joka pelasi pelejä matkapuhelimella ajaessaan, oli levinnyt sosiaalisessa mediassa eilen aamulla (13. helmikuuta)th). Videoleikkeen on kuvannut matkustaja.

Phuketin maakuljetustoimiston (PLTO) päällikkö Atcha Buajan kertoi Phuket Expressille, että tila-auton kuljettaja tunnistettiin nopeasti ja kutsuttiin tapaamiseen eilen iltapäivällä. Tila-auton kuljettajan nimeä ja ikää virkamies ei kertonut. Kuljettajan ajokortti jäädytetään 90 päiväksi ja hänelle määrätään 2,000 XNUMX bahtin sakko.

Kuljettaja kertoi kuljettavansa kuusi ulkomaalaista ja yhtä thaimaalaista turistia Mueang Phuketin Rassadan laiturilta Patongiin. Hän myönsi pelanneensa peliä (SLOTS) ajaessaan, mutta väitti tämä oli ensimmäinen kerta, kun hän teki niin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.