Monet ulkomaiset turistit vierailevat Samuin saarella ystävänpäivänä

Samuin saari, Surat Thani -

Monet ulkomaiset turistit vierailevat Samuin saarella Surat Thanissa ystävänpäivänä.

Lautta- ja pikavenepalveluja tarjoavan Lomprayah Catamaran Companyn pääjohtaja Kitthi Stephen Tharaputthi kertoi The Phuket Expressille, että perjantaista (10. helmikuuta) lähtienth) monet ulkomaalaiset turistit ovat matkustaneet Samuin saarelle ystävänpäivänä. Suurin osa heistä on eurooppalaisia.

He lähtivät Chumphonista, Taon saarelta ja Phanganin saarelta Samuin saarelle Surat Thanissa. Huoneiden ja ravintoloiden kerrotaan olevan täynnä turisteja.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.