Neljä epäiltyä pidätettiin 400,000 XNUMX metamfetamiinipillerillä Chumphonissa

Chumphon, Etelä-Thaimaa -

Neljä epäiltyä on pidätetty 400,000 XNUMX metamfetamiinipillerillä, jotka takavarikoitiin Chumphonissa.

Narcotics Suppression Bureau kertoi tänään Phuket Expressille, että he ovat pidättäneet perjantaina (9. helmikuuta) neljä epäiltyä, jotka olivat Supot Sangprajong, 42, Puwadon Longguea, 35, Suwit Raksachon, 46, ja rouva Nitayanart Raksachon. 34. Heidät pidätettiin päätarkastuspisteessä Petchkasem Roadilla (Bangkok – Chumphon Road). Heiltä takavarikoitiin 400,000 XNUMX metamfetamiinipilleriä.

Narcotics Suppression Bureau kertoi Phuket Expressille, että he saivat huolestuneelta kansalaiselta vihjeen, että valtava määrä metamfetamiinipillereitä kuljetettiin Etelä-Thaimaahan. Rekka-autosta ja autosta, jossa oli neljä epäiltyä, löydettiin 400,000 XNUMX metamfetamiinipilleriä. He myönsivät tulleensa koillis-Thaimaasta.

Kaikkia epäiltyjä syytetään luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa. Poliisi jatkaa tutkintaa isompien jälleenmyyjien löytämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.