Ulkomaalaisten väitetään käyttäneen varastettuja ulkomaisia ​​luottokortteja kalliiden tavaroiden ostamiseen Phuketissa

Phuket-

Ryhmän ulkomaalaisia ​​väitetään käyttävän muiden ulkomaalaisten varastettuja luottokortteja ostaakseen kalliita tuotteita Phuketissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että ryhmä ulkomaalaisia ​​käyttää muiden ulkomaalaisten varastettuja luottokortteja ostaakseen kalliita tuotteita, kuten noin 1,200,000 XNUMX XNUMX bahtia arvoisia kultakoruja ja uusia iPhone-puhelimia.

Huijaus koskee sitä, että epäillyt näyttävät myyjille väärennettyjä passeja, jotka vastaavat luottokorttitietoja. Epäillyillä on aina hattu ja naamio, jossa kerrotaan, että naamio on pyydettäessä Covid-suojaa varten ja piilottaa kasvonsa.

Epäillyt ostavat tuotteet myös yleensä juuri ennen kauppojen sulkemisaikaa, kun myyjät ovat kiireessä sulkemaan tapahtumapaikkansa ja palaamaan kotiin, eivätkä he todennäköisesti seuraa kaikkia turvaprosesseja.

Phuketin poliisi sanoi:

Myyjien on oltava varovaisempia tarkistamalla alla:

  1. Ole varovainen tarkistaessasi passia (älä hyväksy passin kopiopaperia) luottokortilla. Luottokortissa ja passissa olevan koko nimen ja allekirjoituksen on oltava samat. Varmista, että ostajan kasvot ovat samat passissa ja pyydä ostajaa näyttämään kasvonsa lyhyesti turvallisuussyistä.
  2. Ostajien tulee näyttää tiedot myyjille mobiilisovelluksessa, joka muodostaa yhteyden luottokortilla tai matkapuhelimeen lähetetyllä tekstiviestillä oston yhteydessä.
  3. Myyjien tulee kysyä ostajalta tietoja heidän yöpymispaikastaan ​​ja ottaa yhteyttä majoituspaikkaan tarkistaakseen, ovatko heidän antamansa matkapuhelinnumerot samat.

Nämä epäillyt ovat aasialaisia ​​miehiä, mutta heillä on mahdollisesti väärennetyt amerikkalaiset passit, päällään valkoiset lippalakit ja naamio, heillä on musta laukku ja jalassa mustat kengät, ja he ovat törmänneet moniin Phuketin alueen kauppoihin, kertoo poliisi.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.