Vapina tuntui Phang Ngassa maanjäristysraporttien jälkeen – VIDEO

Phang Nga, eteläinen -

Tänä iltapäivänä (helmikuun 13. päivänä) ilmoitettiin maanjäristyksestä Kapongin alueella, ja järistykset tuntuivat Kapongin ja Takua Pan alueella kf Phang Nga.

Katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) raportoi kello 2 maanjäristyksestä Tha Nan osa-alueella Kapongissa. Järistys oli voimakkuudeltaan 43 Richterin asteikolla noin neljän kilometrin syvyydessä.

Mitään vahinkoa ei heti raportoitu. Vapina tuntui Kapongin ja Takua Pan osa-alueella Phang Ngassa.

Tässä on video

Tuntuiko mitään tänä iltapäivänä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.