Sunset Festival Kamala Beachilla päättyy

Kamala -

Sunset Festival Kamala Beachilla päättyi tänä iltana (13. helmikuutath).

Edellinen tarinamme:

Kamala kutsuu asukkaita ja turisteja mukaan Sunset Festivaliin tässä kuussa.

Nyt päivitykseen:

Festivaali avattiin lauantaina (11th) Phuketin varakuvernööri Danai Sunantharod. Festivaalilla oli monia ruoka- ja tuotekojuja sekä konsertteja thaimaalailta laulajilta ja yhtyeiltä.

Varakuvernööri Danai kertoi The Phuket Expressille: "Festivaalin tarkoituksena on edistää paikallista matkailua ja taloutta. Haluamme kertoa ulkomaisille turisteille, että Kamala on yksi Phuketin kauneimmista paikoista, jota ei kannata jättää väliin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.