Viiden miehen väitetään hyökkäävän kanadalaisen miehen kimppuun ja ottaneen hänen kellonsa ja käteisen Patongissa, Phuketissa

Patong -

Viiden miehen väitetään hyökänneen kanadalaisen miehen kimppuun ennen kuin veivät tämän kellon ja käteisen Patongissa.

Tämä tarina on saanut uudemman päivityksen sen jälkeen, kun ravintolan omistaja tuli kertomaan heidän hyvin erilaisen versionsa tapahtumista. Napsauta tätä tarinaa varten.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että William Lamarche-Saint-Louis, 28, Kanadan kansalainen, kertoi heille, että viisi miestä hyökkäsi hänen kimppuunsa perjantaina (10. helmikuuta).th) lähellä Patong Beachia. Williamia hoidettiin sairaalassa, kun hänen nenänsä murtui.

William kertoi Patongin poliisille perjantaina, että hän oli juonut baarissa ennen kuin meni kävelylle yöaikaan. Viisi miestä lähestyi häntä ja uhkaili häntä hänen 50,000 XNUMX bahtia maksaneen kellon takia.

William sanoi pelkäävänsä turvallisuutensa puolesta ja antoi kellon miehille. Epäillyt vaativat kuitenkin myös hänen laukkuaan, jossa oli 5,000 XNUMX bahtia käteistä. Hän kieltäytyi antamasta sitä heille ennen kuin he hyökkäsivät hänen kimppuunsa ja juoksivat pois.

Mr. William sanoi loukkaantuneensa, mutta jatkoi kävelyään löytääkseen poliisin. Hän tapasi jonkun, jonka luuli olevansa partiopoliisi. Hän ilmoitti tapauksesta, mutta poliisi kysyi, oliko hänellä lisää rahaa. Poliisi kieltäytyi viemästä häntä poliisiasemalle, koska hänellä ei ollut rahaa jäljellä.

William käveli takaisin Patong Beachille ennen kuin joku käski häntä ilmoittamaan tapauksesta suoraan Phuketin turistipoliisille, minkä hän teki.

Poliisin kerrotaan nyt tutkivan tapausta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.