Saksalainen mies pidätettiin, koska hän varasti merkkiaurinkolasit venäläiseltä naiselta maahanmuutossa Phanganin saarella

Phanganin saari, Surat Thani-

Saksalainen mies pidätettiin varastettuaan aurinkolasit venäläiseltä naiselta Phanganin saaren maahanmuuttovirastossa.

Surat Thani Immigration raportoi perjantaina (10. helmikuutath), että he ovat pidättäneet MARCEL ALBERT MOHRin, 31, Saksan kansalaisen lomakeskuksessa Phangan Islandilla. Häneltä takavarikoitiin merkki aurinkolasit.

Pidätys tapahtui torstaina (9. helmikuuta).th) poliisi sai ilmoituksen varkaudesta, jonka teki neiti Viktoriia Duka, 37, Venäjän kansalainen. Hän kertoi poliisille, että hän menetti aurinkolasinsa, jotka maksoivat noin 24,000 XNUMX bahtia Surat Thanin maahanmuuttovirastossa Phanganin saarella, kun hän piti viisumiaan.

Poliisi jäljitti CCTV-materiaalia ennen epäillyn tunnistamista. Mr. Mohr kertoi poliisille, että hän näki aurinkolasit tuolilla ennen kuin hän nosti ne ja sanoi, että hän luuli, että ne oli hylätty ja niitä ei ole lunastettu.

Hänet vietiin Koh Phanganin poliisiasemalle syytteeseen varkaudesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.