1,900 XNUMX kiinalaista lentoa laskeutuu Thaimaahan, kun kiinalaisia ​​turisteja alkaa palata runsaasti

Kansallinen -

Thaimaan siviili-ilmailuviranomaisen (CAAT) mukaan Thaimaa odottaa suurta kiinalaisten turistien tulvaa, kun Kiinasta saapuu 1,910 6,318 lentoa ja 13 19 lisälentopyyntöä ajalle XNUMX.-XNUMX. helmikuuta.

CAAT:n presidentti Suttipong Kongpool kertoi yleisölle, että Thaimaassa matkustaminen kotimaassa ja ulkomailla olisi vilkasta helmikuun 13.-19. päivänä, sillä lentoaikoja on jo pyydetty 6,318 2023, jolloin helmikuun 25,256 lentojen kokonaismäärä on XNUMX XNUMX.

Suttipong jatkoi, että COVID-19-pandemian vuoksi suurin osa ihmisistä ei voinut matkustaa, mutta Thaimaan hallituksen höllentyä matkustusrajoituksia matkustaminen on lisääntynyt viime vuoden lopusta.

Samaan aikaan Thaimaassa kiinalaisten matkailijoiden määrä alkoi kasvaa Kiinan päätettyä purkaa tiukat rajarajoitukset 8. tammikuuta. 19 kiinalaista lentoyhtiötä on jo pyytänyt lentoa Thaimaahan, kuten Air China, joka lentää Pekingistä Chiang Maihin joka tiistai, torstai ja lauantai 14.-25., tai Air China Southern, joka lentää joka maanantai, keskiviikko ja perjantai, ja sunnuntaina 1. maaliskuuta - 24. maaliskuuta.

"CAAT on antanut luvan yhteensä 1,910 671 Kiinan lennolle saapua kuningaskuntaan, joista 970 lentoa odotetaan saapuvan helmikuussa ja XNUMX lentoa maaliskuussa", Suttipong sanoi.

Viime kuussa maahan saapui jo 269 kiinalaista lentoa.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.