Äskettäiset bussiammuskelut Phuketissa saivat liikenteenharjoittajia tiukentamaan toimenpiteitä

Phuket -

Äskettäisen bussiammuskelun jälkeen, jossa kaksi ihmistä loukkaantui helmikuun 10. päivänä, Phuketin liikenteenharjoittajat tiukentavat turvatoimia estääkseen toistumisen.

Epäilty mies on 25-vuotias Mr. Nawin Chuaykleang Krabin maakunnassa kuoli itsemurhaan ammuttuaan ja loukkaantuessaan kahta ihmistä. Loukkaantuneet ovat turvallisessa tilassa.

Ammuskelijan, joka on myös entinen varusmies, uskottiin kärsineen mielisairaudesta.

Tapahtuman jälkeen Adcha Buachan, Phuketin maakuljetustoimiston virkamies, kertoi The Phuket Expressille, että asiaankuuluvat viranomaiset kannattavat uuden toimenpiteen toteuttamista matkustajien aseiden tarkistamiseksi ennen kuin heidän sallitaan päästä kuljetuspalvelutiloihin.

Toimenpide on kuitenkin vain ajatus, sillä esteitä on monia, Adcha totesi ja lisäsi, että se ei ole maaliikenneviraston toimivaltaa.

Ensisijaisena ratkaisuna liikenteenharjoittajat siis ohjeistettiin tallentamaan jokaisen matkustajan nimet ja puhelinnumerot. Adcha sanoi, että matkustajien etsintä on tehtävä huolellisesti, jos toimenpide on pakollinen.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.