78 merikilpikonnan poikasta kuoriutuvat ja suuntaavat takaisin mereen Phang Ngassa

Phang Nga -

Seitsemänkymmentäkahdeksan nahkakilpikonnan poikasta on kuoriutunut onnistuneesti ja lähtenyt mereen Phang Ngassa.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) raportoi, että perjantaina (10. helmikuuta)th) 78 nahkakilpikonnan poikasta kuoriutui onnistuneesti munista. Kilpikonnanpoikaset suuntasivat sitten takaisin kotiinsa merelle.

Kahdeksan muuta kilpikonnan poikasta vietiin takaisin hoitoon, koska ne olivat edelleen heikkoja eivätkä voineet palata mereen. XNUMX munaa ei ole kuoriutunut ja viisi kilpikonnien poikasta kuoli kuoriutumisen jälkeen.

Saatat pitää tästä:

Kolmekymmentäkaksi nahkakilpikonnan poikasta on kuoriutunut ja lähtenyt mereen Phuketissa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.