Kolmekymmentäkaksi nahkakilpikonnan vauvaa vapautettu Phuketinmerelle

Phuket -

Kolmekymmentäkaksi nahkakilpikonnan poikasta on kuoriutunut ja lähtenyt mereen Phuketissa.

Viime yönä (10. helmikuutath) Thalangin Nai Yang Beachillä Phuketin kuvernööri Narong Woonciew johti 32 nahkakilpikonnan vauvan vapauttamista.

Sirinatin kansallispuiston johtaja Sorasak Rananan kertoi Phuket Expressille, että merikilpikonnan äiti muni. joulukuussa 11th viime vuonna Mai Khao Beachillä lähellä Thalangia. Kaikkiaan pesästä löydettiin 108 munaa ja 79 on hedelmällisiä munia. Munat siirrettiin turvalliselle alueelle läheiselle Nai Yang Beachille.

Viime yönä 32 nahkakilpikonnan poikasta kuoriutui onnistuneesti munista. Muut munat odottavat vielä kuoriutumistaan.

Kuvernööri Narong kertoi The Phuket Expressille: "Tämä on hyvä merkki siitä, että Phuketin luonto ja ympäristö ovat parantuneet sen jälkeen, kun nahkakilpikonnaäiti muni Phuket Beachillä."

"Meillä on toiveikkaita suunnitelmia isännöidä Expo 2028 Phuket Thailand -tapahtumaa, jonka teemana on "Future of Life: Living in Harmony, Sharing Prosperity". Kilpikonnapoikkojen vapauttaminen mereen osoittaa, että Phuket on saanut takaisin luonnonvaramme”, kuvernööri Narong lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.