Fire Dageses Luxury Villa Thalangissa – VIDEOT

Thalang –

Tuli on vaurioittanut luksushuvilaa Thalangissa.

Prasit Nuwanna Cherng Talayn kunnan katastrofien ehkäisy- ja lieventämisosastosta kertoi Phuket Expressille, että tänä aamuna (11. helmikuuta)th) klo 10 heille ilmoitettiin tulipalosta huvilassa Soi Pasak 30:ssä, Cherng Talayssa.

Paikalle saapui seitsemän palomiestä kahdella paloautolla ja havaitsi, että tulipalo paloi savua. Palon täydellinen sammutus kesti noin kaksi tuntia. Henkilövahinkoja ei raportoitu. Tulipalon syttymissyytä selvitetään edelleen, ja myös vahinkojen kustannuksia arvioidaan.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.