Seahorse Ferry Sattahipissa Avataan uudelleen 16. helmikuuta

KUVA: fb.theseahorseferryofficial

Sattahip, Chonburi -

Seahorse Ferry, yksi Chonburin luotettavimmista lauttaoperaattoreista, on vihdoin palannut toimintaansa ensi torstaina 16. helmikuuta 2023 alkaen.

Seahorse Ferry Co., Ltd. on ilmoittanut käynnistävänsä uudelleen viikoittaisen vuoronsa Sattahipin ja Samuin välillä ensi viikolla.

Joten jos suunnittelet matkaa Samuin ja Sattahipin välillä, muista lisätä Seahorse lautta matkasuunnitelmallesi. Katso alla oleva aikataulu ja varauksen yhteystiedot. Ja napsauta tätä linkkiä tiimimme otti videon Seahorse Ferrystä.

Lautta oli aiemmin ollut väliaikaisesti poissa liikenteestä korjaus- ja huoltotöiden vuoksi, jotta kaikki vieraat ovat mahdollisimman turvassa matkallaan.

Hinnoittelu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan joten käy heidän Facebook-sivullaan saadaksesi lisätietoja.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.