Laiton taksinkuljettaja pidätettiin Patongissa

Patong -

Patongissa pidätettiin laiton taksinkuljettaja, joka käytti henkilökohtaista ajoneuvoa turistien kuljettamiseen.

Patongin poliisin luutnantti Suchart Boonrak kertoi Phuket Expressille, että tällä viikolla he ovat pidättäneet miehen, joka tunnetaan vain Mr. Pongiksi, 44, Phuketista.

Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen henkilökohtaisen ajoneuvon käyttämisestä turistien kuljettamiseen laittomassa taksissa.

Saatat pitää tästä:

Neljää laitonta taksinkuljettajaa vastaan ​​on käynnistetty oikeustoimet Phuketissa.

_———-+++++++——–

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.