Laiton taksinkuljettaja pidätettiin Patongissa käynnissä olevan hyökkäyksen aikana

Patong -

Patongissa pidätettiin laiton taksinkuljettaja, joka käytti henkilökohtaista ajoneuvoaan turistien kuljettamiseen.

Patongin poliisin luutnantti Suchart Boonrak kertoi Phuket Expressille, että tällä viikolla he ovat pidättäneet naisen, joka on tunnistettu vain rouva Ni, 50, Kathusta, Phuketista.

Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen henkilökohtaisen ajoneuvon käyttämisestä turistien kuljettamiseen laittomana taksina.

Saatat pitää tästä:

Neljää laitonta taksinkuljettajaa vastaan ​​on käynnistetty oikeustoimet Phuketissa.

Patongissa pidätettiin laiton taksinkuljettaja, joka käytti henkilökohtaista ajoneuvoaan turistien kuljettamiseen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.