Rawain lapset löytävät turistin lompakon ja antavat sen Thaimaan poliisille

Rawai -

Rawain lapset löysivät turistin lompakon ennen kuin he antoivat sen lainvalvontaviranomaiselle.

Rawain lainvalvontaviranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että eilen (8th) paikalliset lapset Rawaissa (Chao Lay Rawai) löysivät turistin lompakon Rawain laiturilta. He luovuttivat sen lainvalvontaviranomaisille.

Lompakossa oli käteistä ja ulkomaalaisen kortteja. Poliisit yrittävät löytää lompakon omistajaa.

Thaimaan mediassa lapsia kehuttiin laajalti siitä, että he tekivät oikein.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.