"Amazing Thailand Experience Forum" esittelee luksusmatkoja Pohjois-Amerikan matkaneuvojille

LEHDISTÖTIEDOTE:

5.-15. helmikuuta 2023 Bangkokissa ja Khao Lakissa ohjelmassa 60 agenttia kokee luksusmatkojen tarjontaa ja rakentaa suhteita thaimaalaisten luksustoimittajien kanssa.

Bangkok, 7. helmikuuta 2023 – Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) New Yorkin ja Toronton toimistot yhteistyössä Air Canadan, THAI Smile Airwaysin ja useiden thaimaalaisten kumppaneiden kanssa pitävät "Amazing Thailand Experience Forum" Bangkokissa ja Khao Lakissa (Phang-nga) 5. -15.

Tapahtuma on tuonut 60 pätevää luksusmatkaneuvojaa Pohjois-Amerikasta kokemaan upeita luksusmatkailupalveluita ja -tuotteita Thaimaassa. Matkansa aikana he tapaavat yli 100 thaimaalaista toimittajaa, mukaan lukien luksushotellit, kohteiden hallinnointiyhtiöt ja muut huippuluokan luksustoimittajat.

Pohjois-Amerikan luksusmatkustusneuvojat ovat päättäjiä ja huippusuorittavia etulinjan myyjiä, joilla on todennettu myyntivoima ja jotka täyttävät vähintään 1 miljoonan Yhdysvaltain dollarin vuotuisen myyntirajan tai joilla on monipuolinen liiketoiminta ja asiakaskunta, jolla on vaihtelevia kiinnostuksen kohteita kaikkialla Kaakkois-Aasiassa. . Nämä matkatoimistot ovat maantieteellisesti monipuolisia, ja ne matkustavat kaikkialta Yhdysvalloista. He edustavat konsortioita, nimittäin Travel Leaders, Ensemble, Consortia X, Virtuoso, NEST, Vacation.com.

Santi Sawangcharoen, TAT:n New Yorkin toimiston johtaja ja TAT Toronton toimiston vt. johtaja, sanoi: "Olemme iloisia voidessamme luoda tilan luksusmatkojen neuvonantajille, jotka voivat oppia Thaimaan eloisasta kulttuurista ja uusimmista ja parhaista matkailutuotekehityksistä. maa. Antamalla thaimaalaisten tavarantoimittajiemme kouluttaa ja tarjota ensikäden kokemuksia intohimoisille alan asiantuntijoille varmistaaksemme, että matkatoimistot tuntevat kohteen hyvin – ja olemme innoissamme Amazing Thailandin mainostamisesta varakkaiden matkailijoiden keskuudessa. kansainväliseen luksuskauppafoorumiin tulevaisuudessa."

"Amazing Thailand Experience Forum" -ohjelma sisältää 10 päivää kohdesertifiointikoulutusta, kokemuksellisia thaimaalaisia ​​verkostoitumistoimintoja ja esittelytilaa, jossa on omistettuja henkilökohtaisia ​​tapaamisia ja avoimia sitoutumisaikoja vierailevien matkaneuvojien ja thaimaalaisten luksustoimittajien välillä.

Matkaneuvojilla on myös mahdollisuuksia uppoutua Bangkokissa ja Khao Lakissa tarjolla oleviin luksusmatkustuselämyksiin, mukaan lukien käytännönläheiset alueelliset kiertomatkat ja paikan päällä tehtäviä tarkastuksia.

Matkaneuvojat erityisesti Pohjois-Amerikasta, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan sertifioiduksi Thaimaan asiantuntijaksi Thai The Knot Specialist -ohjelman kautta, voivat vierailla https://thaitheknotspecialist.com.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.