Uusi tšekkiläinen elokuva "Ostrov" esittelee Phuketin ja Krabin kauneutta

LEHDISTÖTIEDOTE:

Prahassa 1. helmikuuta 2023 ensi-iltansa saanut romanttinen seikkailukomedia kuvattiin lähes kokonaan näissä maalauksellisissa thaimaalaisissa paikoissa.

Bangkok, 7. helmikuuta 2023 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) on iloinen voidessaan ilmoittaa, että Thaimaa on jälleen saanut kimaltelevaa näkyvyyttä kansainvälisellä elokuvanäyttämöllä, ja Phuket ja Krabi ovat pääosissa uudessa tšekkiläisessä elokuvassa 'Ostrov' (The Island), joka sai ensi-iltansa 1. helmikuuta 2023 Prahassa.

TAT:n kuvernööri Yuthasak Supasorn sanoi: "Phuket ja Krabi ovat suosittuja kohteita niin monille matkailijoille ympäri maailmaa. On upeaa nähdä ne esiintyvän niin näkyvästi Ostrovissa upeina esittelynä Thaimaan Visit Thailand Year 2023: Amazing New Chapters -kampanjalle sekä valtakunnan pehmeän voiman perustalle ja kokemuspohjaiselle matkailulle.

Ostrovin ensi-illassa 1. helmikuuta Prahassa Lucerna-elokuvateatterissa oli mukana median edustajia, elokuvan mediakumppaneita, valtion elokuvarahaston edustajia, näyttelijöitä, taiteilijoita ja Tšekin tasavallan johtavia kulttuurihenkilöitä.

Korkean profiilin tapahtumaan osallistui myös Thaimaan suurlähettiläs Tšekin tasavallassa, ja elokuvan näytöksen päätteeksi vieraat kutsuttiin mukaan seremonialliseen juhliin, jossa oli vieraanvarainen thaimaalainen tunnelma täydennettynä aidon thaimaalaisen keittiön tarjoilulla.

Ensi-illan jälkeen Ostrov avattiin 2. helmikuuta 180 elokuvateatterissa Tšekin tasavallassa ja Slovakiassa.

Ostrov oli ensimmäinen tšekkiläinen elokuvatuotanto, joka keskitti lähes kaiken kuvauksensa kokonaan Thaimaahan, ja 97 % elokuvasta kuvattiin viehättävässä Phuketissa ja Krabissa.

Elokuvan pääosissa nähdään Jiří Langmajer ja Jana Plodková, ja se kertoo lomasta, jossa he päätyvät kauniille, autiolle saarelle. Sen ohjasi ja käsikirjoitti Rudolf Havlík, joka sanoi: "Se on seikkailukomedia sanan varsinaisessa merkityksessä ja vetoaa jokaiseen, joka pitää matkustamisesta tai vain pitää seikkailusta ja romantiikasta."

Ostrovin kuvausten aikana päänäyttelijä Jiří Langmajer julkaisi kuvia ja videoita Thaimaan kokemuksistaan ​​yli 200,000 XNUMX Instagram-seuraajalleen, mikä loi Thaimaalle entistä arvokasta näkyvyyttä lomakohteena.

Jana Plodková sanoi ajastaan ​​Thaimaassa elokuvan tekoon: ”Olin Thaimaassa ensimmäistä kertaa ja olin täysin innostunut tästä maasta, paikallisista ihmisistä, kulttuurista ja luonnosta. Koko kuvaus ja oleskelu olivat lahja, josta en koskaan uneksinut. Joka aamu nousin kuuden aikoihin ennen kuvaamista nauttiakseni tyhjästä rannasta ja auringonnoususta. Se oli erittäin virkistävää. Vapaapäivänäni tein retken norsujen luo, eli tytöt ja minä kiipesimme 1,237 XNUMX askelmaa Tiger Cave Templessä. Joka päivä näin monitoriliskoja, apinoita ja joskus sarvinokkoja."

Elokuvan traileri YouTubessa:  https://youtu.be/3SkPR3LXHIc

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.