Timanttikorvakoru Phuketissa palasi Venäjän turistille

Phuket -

Timanttikorvakoru on palautettu venäläiselle turistille sen jälkeen, kun hän oli jättänyt sen Phuketin hotelliin.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että Elena Zholobetskaia, 42, venäläinen, oli pyytänyt apua Samuin turistipoliisilta Surat Thanissa.

Hän kertoi Samuin turistipoliisille, että hän unohti timanttikorvakorunsa, joka maksoi 70,000 XNUMX bahtia hotelliin Maikhaossa Thalangissa, Phuketissa.

Samuin turistipoliisi otti yhteyttä Phuketin turistipoliisiin ja he menivät hotelliin. Hotelli kertoi turistipoliisille, että taloudenhoitaja löysi korvakorun venäläisen naisen huoneesta. Hotelli oli jo yrittänyt ottaa yhteyttä venäläisturistiin, kun se löydettiin, mutta epäonnistui.

Phuketin turistipoliisi otti yhteyttä Samuin turistipoliisiin ennen kuin neiti Elenalle ilmoitettiin. Hän palasi eilen (7. helmikuuta) Samuin saarelta Phuketiinth) ja on saanut korvakorunsa takaisin.

Rouva Elena oli hyvin iloinen. Hän kiitti taloudenhoitajaa, hotellin ylläpitäjää, Samuin turistipoliisia ja Phuketin turistipoliisia heidän avustaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.