Yli 50,000 XNUMX turistia liittyy Full Moon Party -juhliin Phanganin saarella

Phanganin saari, Surat Thani -

Yli 50,000 XNUMX turistia liittyi Full Moon Party -juhliin Phanganin saarella.

Full Moon -juhlat järjestettiin pääasiassa puolenyön jälkeen (6. helmikuutath) ja oli Rin Beachillä Baan Taissa. Huoneet olivat täynnä ja ravintolat täynnä asiakkaita. Pikaveneet pudottivat matkustajia Samuin ja Phanganin laiturille yöstä aamuun.

Mr. Wijarn Junthawijit, Koh Phanganin piiripäällikkö, kertoi thaimaalaiselle medialle: "Tämä täysikuun juhla oli kiireisempi kuin viime kuussa. Samui Samuin ja Koh Phanganin merenkulkutoimisto huolehtii turvallisuudesta varmistaakseen, että kaikilla matkustajilla on pelastusliivit ja veneet eivät ole ylikuormitettuja. Myös Koh Phanganin poliisi partioi rannalla estääkseen rikoksia."

Saatat pitää tästä:

Vuoden 2023 ensimmäinen Full Moon Party pidettiin Rin Beachillä Baan Tain osa-alueella, Koh Phanganin alueella.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.