Fire Guts -pikavene Samuin saarella

Samuin saari, Surat Thani -

Tulipalo tuhosi pikaveneen Samuin saarella. Henkilövahinkoja ei raportoitu.

Thaimaan merenkulkulaitoksen komentokeskus (Thai – MECC) ilmoitti, että tulipalo sai alkunsa keskiyön jälkeen sunnuntaina (5. helmikuuta).th) lähellä Seatranin satamaa Bang Rakissa, Bohutin osa-alueella. Paikalle saapuivat thaimaalaisen MECC:n poliisit ja muut asiaankuuluvat virkamiehet.

Pikavene oli pysäköity 50 metrin päähän rannasta. Useita pikaveneitä oli pysäköity lähistöllä. Muut veneet siirrettiin pois loukkaantuneesta veneestä.

Thai - MECC raportoi, että palanut vene vaurioitui pahoin ja lopulta upposi. Kuolemia tai loukkaantumisia ei raportoitu. Öljyvuotoa lähistöltä ei löytynyt.

Palon syttymissyytä tutkitaan vielä lehdistöhetkellä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.