Venäläiset turistit auttavat siivoamaan Samuin saaren rannan

Samuin saari, Surat Thani -

Venäläiset turistit auttoivat keräämään roskia Samuin saaren rannalla.

Tammikuussa 31st aamulla monet venäläiset turistit auttoivat keräämään roskia Baan Mae Nam Beachillä ennen kuin he harjoittelivat, uivat ja ottivat aurinkoa.

Rannalta löytyi muovipulloja, lasipulloja ja merilevää.

Yksi venäläisistä turisteista, herra Mike Michael, kertoi Thaimaan medialle: "Perheeni ja minä olemme jatkaneet Samuin saarella vierailua yhdeksän vuoden ajan. Samuin paikalliset ihmiset ovat erittäin mukavia ja Samuin saari on erittäin kaunis.

”Kova tuuli ja aallot ovat tuoneet meren ja maan roskat rannalle. Emme halua nähdä likaista rantaa. Lasipullojen päälle astuminen on vaarallista myös muille rannalla kävijöille. Mike lisäsi.

Pumin Nakpetpoon, bungalow-operaattori rannalla, vei turistien keräämät roskat tien lähellä olevaan roskakoriin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.