Amerikkalainen turisti auttoi eksyttyään Kratingniemellä Phuketissa

Phuket -

Amerikkalaista turistia autettiin, kun hän eksyi Kratingin niemelle, Phuketista lounaaseen.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille tänään (4th), jonka tunnistamaton miespuolinen amerikkalainen turisti soitti turistipoliisin puhelinkeskukseen numeroon 1155. Hän kertoi kävelevänsä polkua pitkin lähellä Krating Cape Karonissa. Hän ei pystynyt löytämään ulospääsyä.

Phuketin turistipoliisi ja laupias samarialainen ottivat yhteyttä amerikkalaisturistiin WeChat-sovelluksen kautta, kunnes löysivät turvassa löydetyn turistin ja vietiin takaisin uloskäynnille.

Amerikkalainen turisti sanoi kiitos upseereille ja laupialle samarialaiselle.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.