PÄIVITYS: Kadonneen saksalaisen etsintä lähellä Phangan Islandia jatkuu päivänä 4

Phanganin saari, Surat Thani -

Kadonneen saksalaisen turistin etsinnät, joka hyppäsi lautalta lähellä Phangan-saarta Surat Thanissa, jatkui neljäntenä päivänä.

Aiemmat tarinamme:

Thaimaan kuninkaallisen laivaston toisen alueen komento raportoi thaimaalaiselle medialle, että heille ilmoitettiin ulkomaalaisen miespuolisen turistin hyppäämisestä lautalta, joka oli matkalla Phanganin saarelta kello 7 tiistaina (00. tammikuuta).st) Donsakiin Surat Thanissa.

Kadonneen saksalaisen turistin etsinnät, joka hyppäsi lautalta lähellä Phangan-saarta Surat Thanissa, on jatkunut.

Samuin PR-toimisto raportoi, että Thaimaan kuninkaallisen laivaston ja pelastustyöntekijöiden etsinnät ovat jatkuneet meressä ja maalla Thong Sala Beachillä Baan Tai Beachille ja Hua Teanin laiturille.
Matkanjärjestäjille ja hotellioperaattoreille on ilmoitettu Florian Storzista, 35, ja siitä, että jos hänet nähdään, hänen tulee ilmoittaa sijaintinsa. Tässä vaiheessa pelastusryhmät eivät ole sulkeneet pois mahdollisuutta, että kadonnut mies ui laskeutumaan lähistölle.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.