PÄIVITYS: Kadonneen saksalaisen etsintä lähellä Phangan Islandia jatkuu päivänä 4

Phanganin saari, Surat Thani -

Kadonneen saksalaisen turistin etsinnät, joka hyppäsi lautalta lähellä Phangan-saarta Surat Thanissa, jatkui neljäntenä päivänä.

Aiemmat tarinamme:

Thaimaan kuninkaallisen laivaston toisen alueen komento raportoi thaimaalaiselle medialle, että heille ilmoitettiin ulkomaalaisen miespuolisen turistin hyppäämisestä lautalta, joka oli matkalla Phanganin saarelta kello 7 tiistaina (00. tammikuuta).st) Donsakiin Surat Thanissa.

Kadonneen saksalaisen turistin etsinnät, joka hyppäsi lautalta lähellä Phangan-saarta Surat Thanissa, on jatkunut.

Samuin PR-toimisto raportoi, että Thaimaan kuninkaallisen laivaston ja pelastustyöntekijöiden etsinnät ovat jatkuneet meressä ja maalla Thong Sala Beachillä Baan Tai Beachille ja Hua Teanin laiturille.
Matkanjärjestäjille ja hotellioperaattoreille on ilmoitettu Florian Storzista, 35, ja siitä, että jos hänet nähdään, hänen tulee ilmoittaa sijaintinsa. Tässä vaiheessa pelastusryhmät eivät ole sulkeneet pois mahdollisuutta, että kadonnut mies ui laskeutumaan lähistölle.
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.