Oikeudelliset toimet neljää laitonta taksinkuljettajaa vastaan ​​Phuketissa

Phuket -

Neljää laitonta taksinkuljettajaa vastaan ​​Phuketissa käynnistetään oikeustoimet.

Phuket Land Transport Office (PLTO) raportoi eilen (2. helmikuuta), että klo 10–00 asiaankuuluvat viranomaiset asettivat tarkastuspisteen lähelle Rassadan laituria Rasadan osa-alueella Mueang Phuketissa.

Kaksi taksinkuljettajaa löydettiin kuljettavan ajoneuvoja turisteja laittomina takseina (Black Plates). Alueelta löydettiin myös kaksi taksinkuljettajaa (Green Plates) Bangkokista sääntöjen ja määräysten vastaisesti.

Rikkomukseen syyllistyneet taksinkuljettajat saavat sakon ja heidän ajokorttinsa otetaan huomioon 90 päivän ajokieltoon.

Phuket Expressin mukaan "mustat kilvet" on termi, jota PLTO käyttää yleisesti kutsumaan normaalia henkilökohtaista ajoneuvoa (valkoisella rekisterikilvellä, ironista kyllä), mutta sen sijaan sitä käytettiin matkustajien kuljettamiseen laittomana taksina. Vihreällä rekisterikilvellä varustettuja takseja voidaan kuitenkin huoltaa vain niissä maakunnissa, joissa ne on rekisteröity.

Saatat pitää tästä:

Yhteensä 90:lle laittomalle taksinkuljettajalle Phuketissa on määrätty sakkoja viimeisen kolmen kuukauden aikana, ja heistä 33:n ajokortti on jäädytetty 90 päiväksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.