Kaksi epäiltyä ryöstää lähikauppaa Gun-Pointissa Phuketissa

Phuket -

Kaksi epäiltyä on paennut sen jälkeen, kun he ryöstivät lähikaupan aseella Thalangin alueella.

Thalangin poliisille ilmoitettiin tapauksesta Paklokin seutukunnan lähikaupassa aiemmin tällä viikolla.

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että CCTV-materiaali osoittaa, että kello 4 aamulla kaksi kypärää käyttävää epäiltyä pysähtyi liikkeen eteen. Yksi epäilty käytti käsintehtyä pistoolia ja osoitti sillä kahta naista. Henkilökunta antoi epäillyille 20 1,826 bahtia.

Thalangin poliisi etsii epäiltyjä ja totesi, että lähikauppa oli avoinna viimeistä päivää, kun heidät ryöstettiin. Myymälä avataan uudelleen ja siirretään toiselle alueelle.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.