90 laitonta taksinkuljettajaa Phuketissa neljässä kuukaudessa

Phuket -

Yhteensä 90:lle laittomalle taksinkuljettajalle Phuketissa on määrätty sakkoja viimeisen kolmen kuukauden aikana, ja heistä 33:n ajokortti on jäädytetty 90 päiväksi.

Phuket Land Transport Officer (PLTO) -päällikkö Atcha Buacha kertoi The Phuket Expressille: "Olemme jatkaneet laittomien taksien (Black Plates) torjuntaa erityisesti Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, laitureilla ja matkailukohteissa."

”Viime vuoden syyskuusta lähtien yhteensä 90 laitonta taksinkuljettajaa on saanut 2,000 90 bahtin sakon. Heistä 1584:lla oli ajokorttien ajokielto XNUMX päiväksi. Jos joku huomaa laittomia taksinkuljettajia, soita numeroon XNUMX." Mr. Atcha lisäsi.

Saatat pitää tästä:

Seitsemää laitonta taksinkuljettajaa vastaan ​​on käynnistetty oikeustoimet Phuketissa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.