Phuket Tourist Association järjesti "Phuket Roadshow to Saudi Arabia 2023" Jeddassa

LEHDISTÖTIEDOTE:

26. tammikuuta 2023 Thaneth Tantipiriyakij, Phuket Tourist Associationin puheenjohtaja yhdessä Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT), Dubain ja Lähi-idän toimiston johtajan Chaiwat Tamthain kanssa johtivat yli 30 thaimaalaista matkailualan toimijaa järjestämään "Phuketin" Roadshow to Saudi Arabia 2023” Marriot-hotellissa Jeddassa. Yli 40 Saudi-Arabian matkailuyritystä Jeddassa osallistui tapahtumaan arvioidakseen Phuketin liiketoimintamahdollisuuksia ja osallistuakseen liiketapaamisiin thaimaalaisten kanssa.

Tässä yhteydessä pääkonsuli Kitinai Nutakul toivotti osallistujat tervetulleeksi toistamalla tiiminsä valmiuden tukemaan Thaimaan yrityssektoreita Saudi-Arabiassa. Pääkonsuli onnitteli myös liikemiehiä heidän onnistuneesta vierailustaan ​​Riadissa ja Dammamissa aiemmin ja korosti Phuketin mahdollisuuksia edistää matkailuyhteistyötä Saudi-Arabian kanssa, erityisesti tarjousta isännöidä Specialized Expo 2028 teemalla "Elämän tulevaisuus: Harmony, Sharing" Hyvinvointi”.

Yritysten yhteensovittamisen ja tiedonvaihdon lisäksi pääkonsuli ja Jeddahin Thai Trade Centerin johtaja Apichart Presertsud osallistuivat onnenarvontaan, jossa jaettiin palkintoja saudiarabialaisten yritysten edustajille.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.