Phuketin viranomaiset selvittävät väitetystä rahankiristyksestä Saudi-Arabian turisteilta

Phuket -

Andaman Guide Associationin presidentti on selventänyt huhua upseereista, joiden väitetään kiristäneen rahaa saudi-arabialaiselta turistilta.

Tarina tuli ilmi sen jälkeen, kun tällä viikolla tuntematon matkaopas puhui thaimaalaisen television uutisohjelmassa taiwanilaisen näyttelijän kiristystä koskevia kansallisia uutisia. Hän sanoi, että Phuketin opas lähetti hänelle viestin korruptoituneista lainvalvontaviranomaisista, joiden väitettiin laittaneen laittomia huumeita saudi-arabialaisen turistin päälle. Sitten he kiristivät turistilta rahaa noin miljoona bahtia.

Krit Thepbamrung, Andaman Guide Associationin puheenjohtaja, sanoi: "Olemme tarkistaneet tämän lausunnon ja havainneet, että tämä ongelma tapahtui kauan sitten, emmekä olleet varmoja, oliko se totta kiristyksen osalta. Henkilö, joka palautti tämän asian takaisin ikään sen jälkeen, kun väitetään tapahtuneen, on vahingoittanut Phuketin matkailua."

"Meidän on oltava varovaisempia, kun haluamme sanoa jotain. Meidän on tarkistettava ensin, ellei se leviä virukseksi ympäri maailmaa. Turistit, jotka kuulivat tästä, eivät ehkä halua käydä Phuketissa. Krit päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.