Oikeudelliset toimet seitsemää laitonta taksinkuljettajaa vastaan ​​Phuketissa

Phuket -

Seitsemää laitonta taksinkuljettajaa vastaan ​​on käynnistetty oikeustoimet Phuketissa.

Phuket Land Transport Office (PLTO) raportoi eilen (31. tammikuuta), että asiaankuuluvat viranomaiset tarkastivat alueen lähellä Rassadan laituria Rasadan osa-alueella Mueang Phuketissa.

Viisi taksinkuljettajaa löydettiin kuljettavan ajoneuvoja turisteja laittomina takseina (Black Plates). Alueelta löydettiin myös kaksi taksinkuljettajaa (Green Plates) muista maakunnista sääntöjen ja määräysten vastaisesti.

Phuket Expressin mukaan "mustat kilvet" on termi, jota PLTO käyttää yleisesti kutsumaan normaalia henkilökohtaista ajoneuvoa (valkoisella rekisterikilvellä, ironista kyllä), mutta sen sijaan sitä käytettiin matkustajien kuljettamiseen laittomana taksina. Vihreällä rekisterikilvellä varustettuja takseja voidaan kuitenkin huoltaa vain niissä maakunnissa, joissa ne on rekisteröity.

Rikkomukseen syyllistyneet taksinkuljettajat saavat 2,000 90 bahtin sakon ja heidän ajokorttinsa pidätetään XNUMX päiväksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.