Amerikkalainen mies, 67, kuoli "Big Bike" -onnettomuuden jälkeen Phang Ngassa

KUVA: Wat Kao Garoen Tham Rescue Team / Bee Kung

Phang Nga -

67-vuotias amerikkalainen moottoripyöräilijä kuoli, kun hänen "iso pyöränsä" törmäsi perävaunuun Phang Ngassa.

Mueang Phang Ngan poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta kello 5 eilen (30. tammikuuta).st) Phet Kasem Roadilla Mueang Phang Ngan alueella.

Poliisi ja pelastuslaitokset saapuivat Tak Dadin osapiiriin pohjoiseen menevän kaistan kaarteeseen. Tieltä löytyi uusi, mutta nyt vaurioitunut iso pyörä. Onnettomuudessa ollut perävaunu oli pysäköity lähelle tienvarteen.

Suuren pyöräilijän ruumis tunnistettiin 67-vuotiaaksi Yhdysvaltain kansalaiseksi, ja se löydettiin kuorma-auton pyörän läheltä. (Phuket Express ei pidä hänen nimeään odottaessaan suurlähetystön ja perheen ilmoitusta). Hänen ruumiinsa vietiin paikalliseen sairaalaan.

Kuorma-auton kuljettaja, joka tunnetaan vain Surasakiksi, 37, kertoi poliisille ajavansa vasemmalla kaistalla noin 60 kilometriä tunnissa. Kun hän saapui tien kaarteeseen, hän näki ison pyöräilijän, joka ajoi suurella nopeudella ja meni lähelle kuorma-autoaan. Surasak soitti äänitorveaan kahdesti varoittaakseen ratsastajaa ennen kuin pyöräilijä menetti hallinnan ja törmäsi paljon suuremman kuorma-auton oikealle puolelle, putoamalla ajoneuvon alle ja menehtyen välittömästi poliisin mukaan.

Mueang Phang Ngan poliisi jatkaa edelleen täydellistä tutkintaa mahdollisten lisäoikeudellisten toimien varalta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.