Kolme ulkomaalaista turistia pelastettiin eksyttyään Phanganin saaren metsässä

Phanganin saari, Surat Thani -

Kolme ulkomaalaista turistia on pelastettu, kun he eksyivät metsään Phanganin saarella Surat Thanissa.

Than Sadet-Ko Pha-Nganin kansallispuiston päällikkö Thikamphon Penchaom kertoi TPN Medialle: "Yksi kylän päämies ilmoitti meille kadonneista turisteista Baan Tain osa-alueella eilen (30. tammikuuta).th) klo 5."

"Kolme ulkomaalaista turistia ei päässyt ulos, kun he yrittivät seurata luonnollista polkua Ra-vuorella. He soittivat meille matkapuhelimella apua. Tarkistimme niiden sijainnin ja huomasimme, että he olivat vanhalla polulla vuoren huipulle”, Thikamphon lisäsi.

"Klo 8 löysimme heidät. He olivat Prasannatma Das Bhatt, 45, Stagey Anne Pedder, 30, molemmat Britannian kansalaisia, ja Sandra Helena, 35, Alankomaiden kansalainen. He ovat kaikki turvassa", Thikamphon selitti.

Turistit kiittivät viranomaisia, henkilökuntaa ja pelastusryhmiä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.