Myanmarin kansallinen kadonnut aallot huuhtoutuivat pois Samuin saarella

KUVA: Thai PBS

Samuin saari, Surat Thani-

Myanmarin kansalainen on kadonnut, kun aallot huuhtoivat hänet pois kalliolta Samuin saarella.

Silminnäkijät kertoivat Thaimaan PBS-medialle, että eilen (30th) kolme Myanmarin kansalaista näytti olevan humalassa. He olivat menneet alas näköala-alueelle lähellä merta. Viranomaiset olivat aiemmin varoittaneet turisteja olemaan lähellä merta kovan tuulen ja aaltojen vuoksi.

Yhtäkkiä todistajat kuulivat jonkun huutavan apua. Myanmarin kansalainen oli huuhtoutunut mereen suuret aallot. Kaksi muuta Myanmarin kansalaista poistuivat myöhemmin lähialueelta ennen viranomaisten saapumista, vaikka on epäselvää, miksi. Heidän työ- tai asuinpaikastaan ​​ei ollut tietoa.

Viranomaiset eivät voineet suorittaa täydellisiä etsintöjä eilen voimakkaan tuulen ja aaltojen vuoksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.