Yli 200,000 2023 turistia vierailee Samuin saarella vuoden XNUMX ensimmäisen kuukauden aikana

KUVA: Surat Thani PR-osasto

Samuin saari -

Yli 200,000 XNUMX turistia on vieraillut Samuin saarella tämän vuoden alusta.

Surat Thanin kuvernööri Wichawut Jintoe kertoi lehdistölle tänään (31. tammikuuta)st), joka 1. tammikuuta alkaenst tammikuulle 23rd, Samuin saarella vieraili 178,077 86,507 turistia. Näistä 91,570 XNUMX saapui lentokoneella ja XNUMX XNUMX lautalla.

”Tähän määrään ei sisältynyt turisteja risteilyaluksilta, jotka olivat neljä kierrosta yhden päivän matkalle ja kaksi kierrosta yöpyivät Samuin saarella yhden yön. Tämän kuun lopussa Samuin saarella vierailee yli 200,000 XNUMX turistia”, Wichawut totesi.

”Vuoden ensimmäisenä kuukautena Samuin saarella vierailevien matkailijoiden määrä on kasvanut aiempiin vuosiin verrattuna. He vierailivat myös läheisillä saarilla, kuten Phangan Island ja Tao Island (Turtle Island) sekä muissa maan matkailukohteissa. Tämä on hyvä alku, mikä osoittaa, että Samuin saari on yksi Thaimaan parhaista paikoista, jossa turistit haluavat vierailla”, Wichawut lisäsi.

============================

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.