Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Seitsemän mereltä pelastettua ulkomaalaista ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 23. tammikuuta 2023 sunnuntaihin 29. tammikuuta 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Phuketista etsinnässä oleva epäilty on pidätetty Bangkokissa tuhopoltosta ja hänen väitetään yrittäneen tappaa vartijan käärmefarmilla Phuketissa 11 vuotta sitten. Epäillyn väitetään myös olleen osallisena thaimaalaisen median mukaan surullisen kuuluisan kiinalaisen mafiapomon "Tuhaon" kanssa.
  2. Thaimaan matkailuviranomaisen Phuketin toimiston johtajan mukaan Phuket näkee enemmän turisteja, koska matkailu on nyt 50 % verrattuna pandemiaa edeltävään tasoon.

Phuketin vierailijamäärä tammi-joulukuussa 2022 oli 9.26 miljoonaa, joista 53.6 % oli kotimaisia ​​ja 46.4 % kansainvälisiä matkailijoita, mikä tuo Phuketille 233.38 miljardia bahtia matkailutuloja koko vuoden aikana.

3. Vesiskootteri- ja purjelautailijalle määrättiin 60,000 XNUMX bahtin sakko, koska hän oli rikkonut sääntöjä ja toiminut suojellulla rannalla Thalangissa.

Surin Beach on suojeltu ranta (White Beach Project), jossa merenkulkualan yritykset on kielletty. Nämä aktiviteetit ovat ärsyttäneet rannalla kävijöitä ja uimareita, eivätkä ne ole heille turvallisia.

4. Yli 158,000 2.6 thaimaalaista ja ulkomaalaista vieraili Phuketissa kiinalaisen uudenvuoden festivaaleilla, jotka tuottivat vähintään XNUMX miljardia bahtia, TAT-viranomainen sanoi.

Kansainvälisiä lentoja oli yhteensä 121 40 lentoyhtiöltä ja niillä kuljetettiin 24,809 121 matkustajaa ja 17,155 kotimaan lentoa kuljetti XNUMX XNUMX matkustajaa.

5. Thaimaan kuninkaallinen laivasto pelasti seitsemän ulkomaalaista turistia ja kapteenin veneestä taisteltuaan aaltoja vastaan ​​Phuketissa.

Seitsemän ulkomaalaista turistia kuljettanut kalastusvene Phuketin eteläosassa taisteli voimakkaita aaltoja vastaan ​​meressä. Veneen navigaattori oli rikki, minkä vuoksi veneen kapteeni ei voinut viedä niitä takaisin rantaan.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.